Tortellini cu branza la cuptor


Iata o reteta tare buna de fainoase care nu ingrasa.:)))

Am facut-o aseara cu gandul la aceleasi tortellini pe care le mancam la D’Averro.

Cu doua pungi de tortellini cu branza de la Monte Banato, jumatate de galetusa de smantana, busuioc, cimbru si usturoi, dar nelipsita carne de pui, toate puse la cuptor. Nu se poate uita cascavalul ras deasupra.

Am fiert tortellini intr-un vas, in care am fiert inainte si pulpele de pui (sau se poate folosi altfel de carne favorita) si unde a ramas zeama de la pui. Am pregatit intr-un castron compozitia de smantana cu busuioc, cimbru, sare si usturoi pisat (usturoiul se pune dupa gust). Intr-un vas (de yenna) se pun pastele, carnea deja dezosata si fiarta si se rastoarna smantana cu restul de ingrediente. Dupa ce se amesteca toate cele se rade cascavalul pe deasupra.

Se baga la cuptor minim 30 de minute la foc mic. E gata cand incepe sa miroasa prea bine ca sa il mai lasati la cuptor…:)))Sa nu miroasa a ars…in rest e bine…:P

Pofta buna!

P.S.: Sper sa va placa. Mai ales ca este si cea mai simpla reteta de paste.

Anunțuri

2 gânduri despre „Tortellini cu branza la cuptor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s